Штукатурка для печей і камінів

При зведенні печей і камінів, одним із обов'язкових видів робіт є їх оштукатурювання. Для цього використовується спеціальна штукатурка, яка сприяє створенню герметичного шару для запобігання проникнення чадного газу в приміщення, в разі розтріскування розчину у швах між цеглою. Також, штукатурка надає естетичності, запобігає розвитку шкідливих мікроорганізмів та грибку в швах (при використанні сумішей з компонентами натурального походження).

Завдяки оштукатурюванню:

  • збільшується товщина стінки (охолодження вогнища відбувається не так швидко, а це сприяє зменшенню витрат палива);
  • підвищується пожежна безпека вогнища.

Після нанесення штукатурки на піч або камін, вони можуть бути додатково оформлені декоративними, оздоблювальними матеріалами.

В інтернет - магазині «BUDEKO» представлена ​​високоякісна штукатурка, ціна на яку є найнижчою в Україні. Наша компанія - офіційний дилер найкращих вітчизняних та зарубіжних виробників, тому якість сумішей гарантовано висока, що підтверджено відповідними сертифікатами.

Характеристики вогнетривкої штукатурки

З огляду на популярність печей і камінів, для їх штукатурення виробляються різні види сумішей, які володіють всіма необхідними якостями.

В першу чергу, при виборі матеріалу для проведення штукатурних робіт, слід віддавати перевагу сумішам з вогнетривкими властивостями. Основою яких є армуючі матеріали, що додають поверхням:

  1. міцність;
  2. еластичність;
  3. захист від розтріскування при високих температурах, пошкоджень механічного характеру, деформацій та впливу вологи.

Крім основного складу, для підвищення вогнетривких властивостей, жаростійкі штукатурні суміші містять шамотну глину, скло та кварцовий пісок.

В інтернет - магазині «BUDEKO» жаростійкі штукатурки представлені ​​сумішами високої якості, купити які по найбільш низькій ціні можуть клієнти Києва, Київської області, Харкова, Дніпра, Одеси, інших населених пунктів України. При виробництві штукатурних сумішей, для печей і камінів, використовується найкраща сировина, інноваційні технології, що дозволяють істотно підвищити якість готової продукції та поліпшити її властивості.